fbpx

2009 Nicolas Schulé, 3. Generacja

Od 2009 roku Nicolas Schulé przejmuje prezydencję Zarządu Spółki i kontynuuje rodzinną tradycję opartą na innowacji i inwestycjach, oraz przestrzeganiu jakości gwarantowanej marką Sati.

Kompozycja ziaren arabiki pochodzących z Ameryki Południowej. Aksamitna i gęsta pianka w kolorze orzechowo-brązowym idealnie komponuje się z nutami czekolady i prażonych migdałów.
Z okazji Jubileuszu 30-lecia istnienia firmy Cafe Sati Polska, pragniemy złożyć serdeczne życzenia i wyrazy uznania dla Pracowników i Firm oraz dla wszystkich Osób
FRENCH CUP MISTRZOSTWA DEGUSTACJI 2021 : Drugie miejsce dla Sébastiena. Na koniec  dwudniowych  mistrzostw, Sébastien Maurer, trzykrotny mistrz Francji w degustacji, a jednocześnie kierownik
Siedziba Cafe Sati we Francji w nowej odsłonie! Palarnia kawy SATI ogłosiła zwycięzcę 11. edycji europejskiego konkursu projektów „Les Talents SATI”. Jednogłośnie wybrany spośród

Sztuka doboru ziarna, palenie i degustacja

Specjalna selekcja

Jak wybieramy nasze kawy… Liczy się tylko bezkompromisowość. Niezależnie od tego, czy chodzi o ziarno czystego pochodzenia czy mieszanki, co jest sekretem firmy SATI, podczas doboru ziaren nic nie pozostawia się przypadkowi.

Sekret palenia kawy

Magia i wiedza artysty, którym powinien być palacz, są niezbędne do rozwijania cech i właściwości każdego ziarna kawy. Jego wiedza i umiejętności podniosą jakość Twojej kawy poprzez wyjątkową „ podróż zmysłową”.

Degustacja

Ocena wizualna i węchowa, a następnie sesje „cupping’u” umożliwią rozpoznanie smaków, aromatów i faktur. Wymaga to rygoru i bogatego doświadczenia w sztuce degustacji.

Wykorzystujemy ciasteczka na tej stronie. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.